Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
SisterSiren fan page
SisterSiren fan page
Derniers commentaires
27 janvier 2011

Феміністичні нотки від «Сестри Сирени»

Молода українська поп-рок-група Sister Siren («Сестра Сирена»), яка у нашому шоу-бізнесі уже встигла здобути репутацію однієї з найбільш «фірмових» команд, завершує роботу над кліпом на пісню Innocent Killah («Невинний вбивця»).
Феміністичні нотки від «Сестри Сирени»

Цей ролик шалене дівоче тріо знімало у рок-н-рольній столиці світу - Лондоні.

-У відеоролику, як і в самій композиції, є нотки фемінізму та вигадано-реальної брутальної життєвої правди, - розповіла кореспонденту «ВЗ» вокалістка гурту Sister Siren Софія Сливка. - За канонами кіножанрів, у кліпі переплелися кілька драматично-сатиричних історій.

Сценаристом та режисером нового ролика «Сестри Сирени» виступив Кирило Авеніров - продюсер гурту juzzee. Оператором працював британець з шотландським корінням Симон Кеннеді, в арсеналі якого - роботи з такими всесвітньо відомими зірками, як Аліша Кіс, Джеймс Блант, гурт Rammstein... А монтаж взяв на себе знаний український кліпмейкер Віктор Придувалов.

- Знімали кліп у кількох локаціях Лондона, - зауважує Софія Сливка. - Проте ні Біг-Бена, ні оглядового колеса, ні інших туристичних «візитівок» британської столиці у нашому відео не буде.

До тріо дівчат з Sister Siren на знімальних майданчиках Лондона приєдналися успішні моделі, обличчя яких прикрашають торгові марки Calvin Klein, Swatch, Mexx... Знявся у ролику українського дівочого гурту й англійська порнозірка Влад Балалайкін.

Publicité
Commentaires
SisterSiren fan page
Publicité
Newsletter
Publicité